السبت 20 ديسمبر 2025
رئيس مجلس الإدارة
هبة صادق
رئيس التحرير
أحمد إمبابي

هند صبري: أنا ومنة شلبي مكناش بنطيق بعض

هند صبري
هند صبري

كشفت الفنانة هند صبري أن علاقتها بالفنانة منة شلبي لم تكن على ما يرام خلال بداياتهما الفنية.

 

وقالت هند صبري خلال لقائها مع الإعلامية منى الشاذلي في برنامج "معكم منى الشاذلي" المذاع على فضائية CBC: "أنا ومنة شلبي مكناش بنحب بعض في البداية بس مكناش متخاصمين"، مضيفة: "علاقتي مع منة شلبي كان فيها منافسة وحذر وناس كتير وقعوا بيننا زمان وهي ودنية شوية وكان ناس بيجوا يقولولي منة بتقول عليكي كذا ويروحوا لمنة يقولولها هند بتقول عليكي كذا".

 

 

وتابعت هند صبري: "لما المخرج محمد خان قرر أنه عايزنا في فيلم "بنات وسط البلد" احنا الاتنين قبلنا وجود بعض لأننا محترفين وأول مرة أثناء اجتماعنا كلنا اتكلمنا أنا ومنة واتصافينا وخصامنا كان زي خصام العيال ومكنش خصام لكن كان حرص وحذر في التعامل ومنافسة".

 

وأشارت هند صبري إلى تعرضها للتنمر من قبل بعض الفنانين، موضحة: "كانوا مسميني المغتربة وكان بيتقال خلي المغتربة تنفعكم".

 

وحول وفاتها في نهاية فيلم إبراهيم الأبيض الذي شاركت في بطولته مع الفنان أحمد السقا، تمنت هند صبري لو لم تمت في الفيلم، مضيفة: "مكنتش عايزة أموت في نهاية فيلم إبراهيم الأبيض وكنت أتمنى تغيير النهاية لكن مروان حامد دايمًا بيموتني في أفلامه".

 

وتابعت: "أصريت على تقديم أحمد السقا وكتابة كلمات التكريم بنفسي في مهرجان الجونة، فهو صديقي وصديق زوجي وأتواصل معاه دايمًا وبيننا تاريخ سينمائي طويل".

 

تم نسخ الرابط