محمد إيهاب: "لاعب واحد اللي كان جايب المنشطات واعترف بده"
أكد اللاعب الأولمبي محمد إيهاب، أن المنشطات التي تم ضبتها كانت تابعة للاعب واحد فقط ولا تخص الاتحاد، مؤكدا على ضرورة تناول لاعب الأثقال للمكملات الغذائية الآمنة.
قال إيهاب، خلال مداخلة خاص له على صفحة بوابة "روزاليوسف الإلكترونية"، إنه لم يكن متواجد أثناء ضبطة المكملات الغذائية والمنشطات التي نتج عنها قرار الإيقاف، قائلاً: "أنا نزلت قبل المشكلة بأسبوع كان عندي امتحانات ماجستير ونزلت ما شوفتش اي حاجة من اللي حصلت".
ولكنه أكد أنه من الطبيعي أن يتم استخدام مكملات غذائية مضمونة حتى يستطيع اللاعب أن يستكمل تجهيزه للعب بصورة لائقة حتى يستطيع تحقيق الميداليات والبطولات، مشيرا إلى أن هذه المكملات غير متوفرة في مصر لذلك يلجأ الاتحاد المصري إلى شرائها من الخارج، قائلاً: "كان طبيعي عشان مفيش مكملات مأمنة في مصر نستعملها فكان طبيعي نجيب مكملات مضمونة من برة عشان تكمل تجهيزك، مكملات غذائية مسموح بيها في كل دول العالم ولكن المصدر لازم يكون مضمون عشان الواحد يشتغل بيه وعشان ينجز ويأدي بشكل يوصله لميدالية".
وتابع قائلاً: "فده إجراء طبيعي للاتحاد انه يجيب كمية ودي مش اول مرة ده بقاله فترة كبيرة جدا ومدربين ورؤساء اتحادات كانوا بيعملوا كده، معندهمش اي ملجأ تاني خصوصا ان مفيش في مصر مركز معتمد بيبيع مكملات غذائية". واستطرد اللاعب الأولمبي أن أي شخص أو جهة تستخدم المنشطات يضر اللاعب، خاصة وأن الدولة ضد مثل هذه التصرفات.



